×
Zájem o fotografování svatby základ
= Napište součet slovy

Ochrana osobních údajů
Majitel webu Matěj Škraňka uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně a doplnění některých zákonů v platném znění. Zejména s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). ​

Jaké osobní údaje shromaždujeme ?
Osobní údaje sbíráme za účelem zasílání objednaného zboží (svatební, plesové DVD, fotokniha, apod.) na Vaši adresu. Shromážděné údaje jsou následně použity na podporu klientského vztahu a správné vybavení objednávky. Základním předpokladem pro získání jakýchkoli informací je Vaše vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Ve Vaší nezávazné poptávce - /formulář/, kde můžete vyjádřit souhlas k možnému dalšímu zpracování os.údajů, pokud s dalším zpracováním souhlasíte, tak si Vaše údaje necháme pro další možnou naší spolupráci, objednávku. Pokud s dalším zpracováním nesouhlasíte tak po nejnutnější komunikaci Vaše os. údaje z naší databáze smažeme. Za smazaní a práci s os. údaji odpovídá majitel webu.

Údaje sbíráme tímto způsobem – při nezávazné poptávce a při následné komunikaci e-mailem. Jedná se o jméno a příjmení, telefonický a e-mailový kontakt. Při každém kroku se AZ-fotosluzby.eu řídí platnou legislativou a všeobecnými obchodními podmínkami.

Proč tyto údaje potřebujeme ?
Osobní údaje jsou v první řadě využívané na elektronické vybavení objednávky, realizaci dodávky, vyúčtováni plateb a s tím související komunikaci. Dále mohou být použity pro reklamní účely k tvorbě rozličných statistik /adwords a podobně/, které jsou však využívané pouze k interním účelům.

Majitel webu Matěj Škraňka se zároveň zavazuje k tomu, že Vaše osobní údaje nebudou poskytnuté třetím stranám, s výjimkou subdodavatelů – doručení objednávky a zprostředkovatelů, a to pouze takové, které jsou nevyhnutné pro úspěšnou realizaci objednávky a její dodávky.


Notice: Undefined variable: visible in /home/www/az-fotosluzby.eu/www/az-fotosluzby.eu/foceni-svateb.php on line 236
>
×


Notice: Undefined index: osloveni1 in /home/www/az-fotosluzby.eu/www/az-fotosluzby.eu/foceni-svateb.php on line 240

Notice: Undefined index: osloveni2 in /home/www/az-fotosluzby.eu/www/az-fotosluzby.eu/foceni-svateb.php on line 240
, děkujeme za odeslání formuláře
Notice: Undefined index: nazev in /home/www/az-fotosluzby.eu/www/az-fotosluzby.eu/foceni-svateb.php on line 240
.

Ozveme se Vám co nejdříve, většinou tak do 48 hodin.

Děkujeme, AZ-fotoslužby.

Focení svateb

Focení svatby a svateb

Zajišťujeme focení svatby v následujících městech: Hradec Králové, Pardubice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady, Jičín, Třebechovice pod Orebem, Dobruška, Týniště nad Orlicí, Jaroměř, Náchod. PŮSOBÍME PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE.

Fotograf na svatbu

Fotografování svatby je tím nejkrásnějším příběhem. Dobrý svatební fotograf ví, že svatba nezačíná a nekončí svatebním obřadem. Fotografování svateb vyžaduje postřeh, kreativitu a profesionální zručnost.

Díky našim dlouholetým zkušenostem s fotografováním svateb vytvoříme nezapomenutelný svatební příběh, plný krásy, emocí a vzpomínek. V AZ-fotosluzby.eu víme, že svatební fotograf musí být profesionál.

  • Focení svatby a svateb
  • Focení svatby a svateb
  • Focení svatby a svateb
  • Focení svatby a svateb
  • Focení svatby a svateb
  • Focení svatby a svateb
  • Varianta
    ZÁKLAD

    Fotografování svatebního obřadu + portrétové fotky

    45 minut focení

    Svatební fotografie

    • 1 svatební fotograf
    • 100 digitálních fotografií
    • 50 upravených fotografií (barevná úprava, jemná retuš)
    • 50 fotografií neupravených ve vysokém rozlišení na DVD
    • 1 DVD s fotografiemi ve vysokém rozlišení
    • Portrétové fotografie
    • -

    Pozn: Fotograf na přání může novomanželům zhotovit v prostorách kostela či u kostela cca 20 portrétových fotografií.


    Počet fotek je orientační.
     

    3500
  • Varianta
    STANDARD

    Fotografování svatebního obřadu + umělecké fotky

    2 hodiny focení

    Svatební fotografie

    • 1 svatební fotograf
    • 200 digitálních fotografií
    • 150 upravených fotografií (barevná úprava, jemná retuš)
    • 100 fotografií neupravených ve vysokém rozlišení na DVD
    • 1 DVD s fotografiemi ve vysokém rozlišení
    • Umělecké fotografie
    • -

    Pozn: Fotograf na přání může novomanželům zhotovit černobílé fotky nebo sépiové (retro) fotky.



    Počet fotek je orientační.
     

    6000
  • Varianta
    EXKLUZIV

    Fotografování celého svatebního dne

    10 hodin focení

    Svatební fotografie

    • 1 svatební fotograf
    • 1000 digitálních fotografií
    • 600 upravených fotografií (barevná úprava, jemná retuš)
    • 400 fotografií neupravených ve vysokém rozlišení na DVD
    • 1 DVD s fotografiemi ve vysokém rozlišení
    • Portrétové fotografie
    • 1 svatební kniha

    Pozn: Fotograf doprovází novomanžele na různá romantická místa třeba park a fotí je. Focení možno i se svatebními dekoracemi.

    Počet fotek je orientační.
     

    8000
  • Varianta
    INDIVIDUAL

    Fotografování svatebního obřadu + portrétové fotky

    Libovolně hodin focení

    Svatební fotografie

    • 1 svatební fotograf
    • Doba focení [h]

    • Počet fotek [ks]

    • Počet upravených fotek [ks]

    • 1 DVD s fotografiemi ve vysokém rozlišení
    • Portrétové fotografie

    Pozn: Fotograf na přání může novomanželům zhotovit v prostorách kostela či u kostela cca 20 portrétových fotografií.

    Počet fotek je orientační.
     

    0

Pro focení svateb používáme výkonnou fototechniku. Při focení svatby jsme neustále ve střehu a připraveni vyfotit výjimečný okamžik. Je zcela samozřejmé, že svatební fotograf doprovází novomanžele a svatebčany po celou dobu svatby. Navíc si můžete objednat nejrůznější dekorace, kostýmy a doplňky, které budou vítaným zpestřením vaší svatby.

Vlastníme dokonalou fototechniku. Na fotografování svateb vozíme fototechniku značky Nikon, včetně několika druhů vysoce světelných objektivů. Ze zkušeností víme, že focení svatby nevyžaduje pouze kreativitu, ale i profesionální přístup. Svatební fotograf proto také disponuje teleobjektivy, externími blesky či softwarem pro úpravu vašich svatebních fotografií.

Aby bylo fotografování svatby trvalou vzpomínkou na krásné okamžiky, doporučujeme pořídit si svatební fotoknihu. Originální svatební fotoknihu vytvoříme za vás. Fotokniha bude ideálním dárkem pro svatební hosty, rodiče, příbuzné či kamarády.

Rezervace focení svatby

Při objednávce fotografa na svatbu, je potřeba předem složit nevratnou zálohu 20% z ceny. Teprve potom s Vámi a Vašim termínem budeme počítat.

Svatební fotoknihy

svatební fotokniha ilustrační fotografie

Vytvoříme originální svatební fotoknihu za Vás! Kdykoliv si tak budete moci jednoduše oživit své vzpomínky s Vaší fotoknihou a podělit se o své zážitky s Vašimi blízkými. Fotokniha je ideální dárek vašim rodičům, dětem, příbuzným i kamarádům. Dodání od uskutečnění objednávky je 30 dní.

Prohlédněte si  virtuální fotoknihu , kterou jsme tvořili zákazníkům. Vstup pouze z heslem, napište nám, sdělíme Vám ho. 

Natáčení svatby, videa ze svatby

Svatební video, zdokumentování neopakovatelných okamžiků je jedna z mála věcí, která se vyplatí zadat profesionálům s mnohaletými zkušenostmi v oboru. Zaručujeme nejlepší dosažitelnou kvalitu. Vaší svatbu natočí profesionální tým televizních a filmových kameramanů.

Pro nejlepší zachycení všech okamžiků používáme hned několik profesionálních HD kamer, včetně několika GOpro kamer a spousty dalšího zařízení, prostřednictvím kterého z vašeho svatebního dne sestříháme opravdu jedinečný film na profesionální úrovni.

Natáčení dělíme na dvě formy, podle kterých se určuje hodnota filmu. 

  • 1. varianta

    Svatební obřad

    • Jedná se o úspornější možnost, při které natáčení začíná cca 20 minut před obřadem a končí po obřadu, zpravidla focením a odjezdem hostů.
    4000
  • 2. varianta

    Celý den

    • Natáčení svatebního dne v rozsahu 8 až 10 hodin. Kameramani zmapují Váš den od ranních příprav přes vítání hostů až po večerní zábavu.
    8000

Svatební kameraman, Svatební video, kameraman na svatbu

Svatební video

Pokud se vám video nenačte, přehrajte si ho přímo na Youtube.com

Pokud se vám video nenačte, přehrajte si ho přímo na  Youtube.com

Svatební články

Fotokoutek rozproudí zábavu při focení svatby


Fotokoutek je stále častější součástí svatby, kam vnese svěží vánek a něco úplně jiného, nežli na co jsme na českých svatbách zvyklí. Jestliže chcete své hosty pobavit, rozproudit zábavu a zajistit si vtipné a úsměvné fotografie z vašeho dne D, pak je fotokoutek na svatbu ideální volba!


12.06.2018 | |

AZ-fotosluzby.eu, focení, fotokoutek, foto služby, svatba, svatební fotografie

Bez čeho se neobejde focení svateb?


Co všechno je potřeba zařídit při focení svateb? Co nesmí chybět? A co je už naopak moc? Možná i vám podobné otázky vrtají hlavou a vy na ně hledáte odpověď. Pokud plánujete svatbu a chcete si ji nechat zvěčnit v podobě fotografií, které pro vás budou nádhernou památkou, pak si nenechte ujít náš dnešní článek. My totiž víme, bez čeho se focení svateb neobejde!


05.06.2018 | |

AZ-fotosluzby.eu, fotografování, fotokoutek, svatba

Co když fotografování svatby zmaří počasí?


Fotografování svatby bývá nedílnou součástí svatebního dne. Novomanželé touží po zachování vzpomínek, přejí si zaznamenat každičký okamžik a mít tak památku na průběh celého dne. Fotografování svatby může zkazit celá řada věcí - největším nepřítelem je počasí. To je totiž opravdu nevyzpytatelné a nelze jej ani naplánovat, ani objednat na míru.

 


29.05.2018 | |

AZ-fotosluzby.eu, fotografování svatby, svatba, svatební fotografie

Co připravit na svatební focení?


Svatební focení bývá nedílnou součástí svatebního dne a ujít si ho nechá skutečně jen málokdo. Zároveň je ale focení svatby příjemným zpestřením, nebo chcete-li zajímavým programem, do kterého se zapojí nejen samotní novomanželé, ale i svatební hosté. A co je na takové svatební focení vlastně potřeba?


22.05.2018 | |

focení, fotokoutek, svatba, svatební fotografie

Čím si nenechat zkazit focení svatby?


Do focení svatby může zasáhnout cokoli. I když si svůj den D plánujete do posledního detailu a více nežli cokoli jiného si přejete, aby proběhl přesně podle plánu, ne vždy je vám osud nakloněn. A focení svatby je bohužel jedna z věcí, která se ne vždycky musí povést na 100 %.


15.05.2018 | |

AZ-fotosluzby.eu, focení, fotografování, svatba, svatební fotografie

« | 1 2 3 | »



Zajišťujeme focení svateb i focení svatby zkrátka fotografa na svatbu. působíme po celé České republice např. v těchto městech: Hradec Králové, Pardubice, Chlumec nad Cidlinou, Hořice v Podkrkonoší, Poděbrady, Jičín, Třebechovice pod Orebem, Dobruška, Rtyně v Podkrkonoší, Hronov, Týniště nad Orlicí, Častolovice, Kostelec nad Orlicí, Jaroměř, Náchod, Lanškroun, Česká Třebová, Polička, Moravská Třebová, Mohelnice, Uničov, Boskovice, Letovice, Blansko.