×
Zájem o fotografování svatby základ
= Napište součet slovy

Ochrana osobních údajů
Majitel webu Matěj Škraňka uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně a doplnění některých zákonů v platném znění. Zejména s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). ​

Jaké osobní údaje shromaždujeme ?
Osobní údaje sbíráme za účelem zasílání objednaného zboží (svatební, plesové DVD, fotokniha, apod.) na Vaši adresu. Shromážděné údaje jsou následně použity na podporu klientského vztahu a správné vybavení objednávky. Základním předpokladem pro získání jakýchkoli informací je Vaše vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Ve Vaší nezávazné poptávce - /formulář/, kde můžete vyjádřit souhlas k možnému dalšímu zpracování os.údajů, pokud s dalším zpracováním souhlasíte, tak si Vaše údaje necháme pro další možnou naší spolupráci, objednávku. Pokud s dalším zpracováním nesouhlasíte tak po nejnutnější komunikaci Vaše os. údaje z naší databáze smažeme. Za smazaní a práci s os. údaji odpovídá majitel webu.

Údaje sbíráme tímto způsobem – při nezávazné poptávce a při následné komunikaci e-mailem. Jedná se o jméno a příjmení, telefonický a e-mailový kontakt. Při každém kroku se AZ-fotosluzby.eu řídí platnou legislativou a všeobecnými obchodními podmínkami.

Proč tyto údaje potřebujeme ?
Osobní údaje jsou v první řadě využívané na elektronické vybavení objednávky, realizaci dodávky, vyúčtováni plateb a s tím související komunikaci. Dále mohou být použity pro reklamní účely k tvorbě rozličných statistik /adwords a podobně/, které jsou však využívané pouze k interním účelům.

Majitel webu Matěj Škraňka se zároveň zavazuje k tomu, že Vaše osobní údaje nebudou poskytnuté třetím stranám, s výjimkou subdodavatelů – doručení objednávky a zprostředkovatelů, a to pouze takové, které jsou nevyhnutné pro úspěšnou realizaci objednávky a její dodávky.


Notice: Undefined variable: visible in /home/www/az-fotosluzby.eu/www/az-fotosluzby.eu/foceni-svateb.php on line 236
>
×


Notice: Undefined index: osloveni1 in /home/www/az-fotosluzby.eu/www/az-fotosluzby.eu/foceni-svateb.php on line 240

Notice: Undefined index: osloveni2 in /home/www/az-fotosluzby.eu/www/az-fotosluzby.eu/foceni-svateb.php on line 240
, děkujeme za odeslání formuláře
Notice: Undefined index: nazev in /home/www/az-fotosluzby.eu/www/az-fotosluzby.eu/foceni-svateb.php on line 240
.

Ozveme se Vám co nejdříve, většinou tak do 48 hodin.

Děkujeme, AZ-fotoslužby.

Focení svateb

Focení svatby a svateb

Zajišťujeme focení svatby v následujících městech: Hradec Králové, Pardubice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady, Jičín, Třebechovice pod Orebem, Dobruška, Týniště nad Orlicí, Jaroměř, Náchod. PŮSOBÍME PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE.

Fotograf na svatbu

Fotografování svatby je tím nejkrásnějším příběhem. Dobrý svatební fotograf ví, že svatba nezačíná a nekončí svatebním obřadem. Fotografování svateb vyžaduje postřeh, kreativitu a profesionální zručnost.

Díky našim dlouholetým zkušenostem s fotografováním svateb vytvoříme nezapomenutelný svatební příběh, plný krásy, emocí a vzpomínek. V AZ-fotosluzby.eu víme, že svatební fotograf musí být profesionál.

  • Focení svatby a svateb
  • Focení svatby a svateb
  • Focení svatby a svateb
  • Focení svatby a svateb
  • Focení svatby a svateb
  • Focení svatby a svateb
  • Varianta
    ZÁKLAD

    Fotografování svatebního obřadu + portrétové fotky

    45 minut focení

    Svatební fotografie

    • 1 svatební fotograf
    • 100 digitálních fotografií
    • 50 upravených fotografií (barevná úprava, jemná retuš)
    • 50 fotografií neupravených ve vysokém rozlišení na DVD
    • 1 DVD s fotografiemi ve vysokém rozlišení
    • Portrétové fotografie
    • -

    Pozn: Fotograf na přání může novomanželům zhotovit v prostorách kostela či u kostela cca 20 portrétových fotografií.


    Počet fotek je orientační.
     

    3500
  • Varianta
    STANDARD

    Fotografování svatebního obřadu + umělecké fotky

    2 hodiny focení

    Svatební fotografie

    • 1 svatební fotograf
    • 200 digitálních fotografií
    • 150 upravených fotografií (barevná úprava, jemná retuš)
    • 100 fotografií neupravených ve vysokém rozlišení na DVD
    • 1 DVD s fotografiemi ve vysokém rozlišení
    • Umělecké fotografie
    • -

    Pozn: Fotograf na přání může novomanželům zhotovit černobílé fotky nebo sépiové (retro) fotky.



    Počet fotek je orientační.
     

    6000
  • Varianta
    EXKLUZIV

    Fotografování celého svatebního dne

    10 hodin focení

    Svatební fotografie

    • 1 svatební fotograf
    • 1000 digitálních fotografií
    • 600 upravených fotografií (barevná úprava, jemná retuš)
    • 400 fotografií neupravených ve vysokém rozlišení na DVD
    • 1 DVD s fotografiemi ve vysokém rozlišení
    • Portrétové fotografie
    • 1 svatební kniha

    Pozn: Fotograf doprovází novomanžele na různá romantická místa třeba park a fotí je. Focení možno i se svatebními dekoracemi.

    Počet fotek je orientační.
     

    8000
  • Varianta
    INDIVIDUAL

    Fotografování svatebního obřadu + portrétové fotky

    Libovolně hodin focení

    Svatební fotografie

    • 1 svatební fotograf
    • Doba focení [h]

    • Počet fotek [ks]

    • Počet upravených fotek [ks]

    • 1 DVD s fotografiemi ve vysokém rozlišení
    • Portrétové fotografie

    Pozn: Fotograf na přání může novomanželům zhotovit v prostorách kostela či u kostela cca 20 portrétových fotografií.

    Počet fotek je orientační.
     

    0

Pro focení svateb používáme výkonnou fototechniku. Při focení svatby jsme neustále ve střehu a připraveni vyfotit výjimečný okamžik. Je zcela samozřejmé, že svatební fotograf doprovází novomanžele a svatebčany po celou dobu svatby. Navíc si můžete objednat nejrůznější dekorace, kostýmy a doplňky, které budou vítaným zpestřením vaší svatby.

Vlastníme dokonalou fototechniku. Na fotografování svateb vozíme fototechniku značky Nikon, včetně několika druhů vysoce světelných objektivů. Ze zkušeností víme, že focení svatby nevyžaduje pouze kreativitu, ale i profesionální přístup. Svatební fotograf proto také disponuje teleobjektivy, externími blesky či softwarem pro úpravu vašich svatebních fotografií.

Aby bylo fotografování svatby trvalou vzpomínkou na krásné okamžiky, doporučujeme pořídit si svatební fotoknihu. Originální svatební fotoknihu vytvoříme za vás. Fotokniha bude ideálním dárkem pro svatební hosty, rodiče, příbuzné či kamarády.

Rezervace focení svatby

Při objednávce fotografa na svatbu, je potřeba předem složit nevratnou zálohu 20% z ceny. Teprve potom s Vámi a Vašim termínem budeme počítat.

Svatební fotoknihy

svatební fotokniha ilustrační fotografie

Vytvoříme originální svatební fotoknihu za Vás! Kdykoliv si tak budete moci jednoduše oživit své vzpomínky s Vaší fotoknihou a podělit se o své zážitky s Vašimi blízkými. Fotokniha je ideální dárek vašim rodičům, dětem, příbuzným i kamarádům. Dodání od uskutečnění objednávky je 30 dní.

Prohlédněte si  virtuální fotoknihu , kterou jsme tvořili zákazníkům. Vstup pouze z heslem, napište nám, sdělíme Vám ho. 

Natáčení svatby, videa ze svatby

Svatební video, zdokumentování neopakovatelných okamžiků je jedna z mála věcí, která se vyplatí zadat profesionálům s mnohaletými zkušenostmi v oboru. Zaručujeme nejlepší dosažitelnou kvalitu. Vaší svatbu natočí profesionální tým televizních a filmových kameramanů.

Pro nejlepší zachycení všech okamžiků používáme hned několik profesionálních HD kamer, včetně několika GOpro kamer a spousty dalšího zařízení, prostřednictvím kterého z vašeho svatebního dne sestříháme opravdu jedinečný film na profesionální úrovni.

Natáčení dělíme na dvě formy, podle kterých se určuje hodnota filmu. 

  • 1. varianta

    Svatební obřad

    • Jedná se o úspornější možnost, při které natáčení začíná cca 20 minut před obřadem a končí po obřadu, zpravidla focením a odjezdem hostů.
    4000
  • 2. varianta

    Celý den

    • Natáčení svatebního dne v rozsahu 8 až 10 hodin. Kameramani zmapují Váš den od ranních příprav přes vítání hostů až po večerní zábavu.
    8000

Svatební kameraman, Svatební video, kameraman na svatbu

Svatební video

Pokud se vám video nenačte, přehrajte si ho přímo na Youtube.com

Pokud se vám video nenačte, přehrajte si ho přímo na  Youtube.com

Svatební články

Fotografování svatby - venku nebo uvnitř?


Fotografování svatby může probíhat jakkoli. Zpravidla záleží jak na svatebčanech, tak i na samotném fotografovi a stylu jeho práce. Někdo dává přednost venkovnímu fotografování svatby, jiný se zase přiklání k focení uvnitř. Nabízí se otázka: která varianta je lepší?


17.07.2018 | |

AZ-fotosluzby.eu, focení, svatba, svatební fotografie

Co všechno by měl zajistit fotograf na svatbu?


Fotograf na svatbu je člověk, kterému svěříte do rukou svou důvěru a dovolíte mu sdílet společně s vámi nejkrásnější den vašeho života. Většina párů si chce nechat zvěčnit tento důležitý den, aby se k němu s pomocí fotografií nebo videa mohli i po letech stále vracet a připomínat si, jak úžasné chvíle prožívali.


10.07.2018 | |

AZ-fotosluzby.eu, svatba, svatební fotografie, svatební fotokniha, svatební video

Svatební video jako součást focení svateb - ano nebo ne?


Kromě fotografií si novomanželé nechávají vytvořit i svatební video, které zachytí jejich důležitý den zase trochu jinak, nežli jak to dokáže pouhý obrázek. Svatební video se v posledních letech stalo poměrně oblíbeným trendem. Otázkou je, jestli je to opravdu nutnost, nebo jen rozmar?


03.07.2018 | |

AZ-fotosluzby.eu, focení, svatba, svatební video

Jaký svatební fotograf vám nejvíce sedne?


Svatební fotograf je tu od toho, aby zachytil nejkrásnější okamžiky vaší svatby. Nejedna vdaná paní by nám potvrdila, že svatební den uteče rychleji nežli voda a na spoustu okamžiků by se zapomnělo, nebýt svatebních fotografií. Proto je důležité vybrat správně a na svatbu si pozvat takového fotografa, který vám sedne nejen svou prací, ale i povahou.


26.06.2018 | |

AZ-fotosluzby.eu, focení, fotografování svatby, svatba, svatební fotografie

Vzpomínka na svatební focení, aneb fotokniha plná krásných okamžiků


Vaše svatba se blíží a vy pečlivě plánujete všechny formality. Řešíte svatební focení, zajišťujete místo obřadu, domlouváte hostinu i pozdější zábavu. Už teď si uvědomujete, že váš den D uteče rychleji nežli voda a máte strach, že si jej skrze veškeré starosti nestihnete pořádně užít. Nechte si proto na tento krásný den vyrobit památku, která vám i po několika letech připomene, jak úžasný ten den byl!


19.06.2018 | |

AZ-fotosluzby.eu, svatba, svatební fotografie, svatební fotokniha

« | 1 2 3 4 | »



Zajišťujeme focení svateb i focení svatby zkrátka fotografa na svatbu. působíme po celé České republice např. v těchto městech: Hradec Králové, Pardubice, Chlumec nad Cidlinou, Hořice v Podkrkonoší, Poděbrady, Jičín, Třebechovice pod Orebem, Dobruška, Rtyně v Podkrkonoší, Hronov, Týniště nad Orlicí, Častolovice, Kostelec nad Orlicí, Jaroměř, Náchod, Lanškroun, Česká Třebová, Polička, Moravská Třebová, Mohelnice, Uničov, Boskovice, Letovice, Blansko.