bod
×
Zájem o fotografování svatby základ
= Napište součet slovy

Ochrana osobních údajů
Majitel webu Matěj Škraňka uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně a doplnění některých zákonů v platném znění. Zejména s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). ​

Jaké osobní údaje shromaždujeme ?
Osobní údaje sbíráme za účelem zasílání objednaného zboží (svatební, plesové DVD, fotokniha, apod.) na Vaši adresu. Shromážděné údaje jsou následně použity na podporu klientského vztahu a správné vybavení objednávky. Základním předpokladem pro získání jakýchkoli informací je Vaše vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Ve Vaší nezávazné poptávce - /formulář/, kde můžete vyjádřit souhlas k možnému dalšímu zpracování os.údajů, pokud s dalším zpracováním souhlasíte, tak si Vaše údaje necháme pro další možnou naší spolupráci, objednávku. Pokud s dalším zpracováním nesouhlasíte tak po nejnutnější komunikaci Vaše os. údaje z naší databáze smažeme. Za smazaní a práci s os. údaji odpovídá majitel webu.

Údaje sbíráme tímto způsobem – při nezávazné poptávce a při následné komunikaci e-mailem. Jedná se o jméno a příjmení, telefonický a e-mailový kontakt. Při každém kroku se AZ-fotosluzby.eu řídí platnou legislativou a všeobecnými obchodními podmínkami.

Proč tyto údaje potřebujeme ?
Osobní údaje jsou v první řadě využívané na elektronické vybavení objednávky, realizaci dodávky, vyúčtováni plateb a s tím související komunikaci. Dále mohou být použity pro reklamní účely k tvorbě rozličných statistik /adwords a podobně/, které jsou však využívané pouze k interním účelům.

Majitel webu Matěj Škraňka se zároveň zavazuje k tomu, že Vaše osobní údaje nebudou poskytnuté třetím stranám, s výjimkou subdodavatelů – doručení objednávky a zprostředkovatelů, a to pouze takové, které jsou nevyhnutné pro úspěšnou realizaci objednávky a její dodávky.


Notice: Undefined variable: visible in /home/www/az-fotosluzby.eu/www/az-fotosluzby.eu/cenik.php on line 271
>
×


Notice: Undefined index: osloveni1 in /home/www/az-fotosluzby.eu/www/az-fotosluzby.eu/cenik.php on line 275

Notice: Undefined index: osloveni2 in /home/www/az-fotosluzby.eu/www/az-fotosluzby.eu/cenik.php on line 275
, děkujeme za odeslání formuláře
Notice: Undefined index: nazev in /home/www/az-fotosluzby.eu/www/az-fotosluzby.eu/cenik.php on line 275
.

Ozveme se Vám co nejdříve, většinou tak do 48 hodin.

Děkujeme, AZ-fotoslužby.

Ceník

  • Focení svatby ZÁKLAD

    3500

    Fotografování pouze svatebního obřadu, neobsahuje nic navíc

    • 1 svatební fotograf
    • 100 digitálních fotografií **
    • 50 upravených fotografií
    • 1 DVD s fotkami
    • 45 minut doba fotografování



    Kontaktujte nás!

  • Focení svatby EXKLUZIV

    8000

    Fotografování celého svatebního dne + svatební fotokniha

    • 1 svatební fotograf
    • 1000 digitálních fotografií **
    • 600 upravených fotografií
    • 5 DVD s fotkami
    • neomezeně portrétových fotografií
    • 1 svatební fotokniha
    • sleva na fotokoutek
    • 10 hodin doba fotografování

    Kontaktujte nás!

  • Focení plesů INDIVIDUAL

    130 / student

    Fotografování maturitního plesu, pro třídy do 15ti studentů

    • 1 plesový fotograf
    • 200 digitálních fotografií **
    • 150 upravených fotografií
    • 1 DVD s fotkami
    • neomezeně portrétových fotografií
    • 5-6 hodin doba fotografování


    Kontaktujte nás!

  • Focení plesů STANDARD

    5000

    Fotografování maturitního plesu + FOTOKOUTEK

    • 1 plesový fotograf
    • 400 digitálních fotografií **
    • 300 upravených fotografií
    • 5 DVD s fotkami
    • neomezeně portrétových fotografií
    • 1 FOTOKOUTEK Standard
    • 5-6 hodin doba fotografování

    Kontaktujte nás!

  • Fotokoutek ZÁKLAD

    50 / 1 výtisk

    Jedná se o fotokoutek, kde Vás vyfotíme a za poplatek vytiskneme fotku. Možnost si zapůjčit rekvizity. Žádné posílání fotek na e-mail ani na Facebook.

    • 1 fotograf
    • 1 asistent
    • 1 zobrazení loga



  • Fotokoutek EXKLUZIV

    4500

    Fotokoutek, kde zajistíme nahrávání fotek na Instagram, Facebook či Cloud a FTP. Fotky obdržíte i na DVD. Za poplatek vytiskneme fotku, možnost si zapůjčit rekvizity.

    • 1 fotograf
    • 1 asistent
    • 1 zobrazení loga
    • 1 online galerie
    • 1 zaslání fotek přes uschovna.cz
    • 1 FTP upload
  • Reportážní fotografování

    700 / hodina

    Fotografování diskoték, festivalů, koncertů

    • 1 fotograf
    • 100 fotografií **
    • 100 upravených fotografií

    Kontaktujte nás!

  • Fotografování v ateliéru

    1500 / hodina

    Fotografování djs, celebrit a skupin *

    • 1 fotograf
    • 100 fotografií **
    • 10 upravených fotografií

    Kontaktujte nás!

  • Fotografování v ateliéru

    700 / hodina

    Fotografování rodin, dětí a miminek *

    • 1 fotograf
    • 100 fotografií **
    • 10 upravených fotografií

    Kontaktujte nás!

  • Fotografování v ateliéru

    1200 / hodina

    Fotografování aktu, glamour, modelek *

    • 1 fotograf
    • 100 fotografií
    • 10 upravených fotografií

    Kontaktujte nás!

  • Fotografování v ateliéru

    130 / produkt

    Fotografování produktů pro e-shopy

    • 1 fotograf
    • 4 fotografie
    • 4 upravené fotografie

    Kontaktujte nás!

  • Školní fotografování

    700 / hodina

    Fotografování tříd, skupinové fotografie

    • 1 fotograf
    • 50,-Kč fotka 21x15cm


    Kontaktujte nás!

Doplňující informace k ceníku

* V ceně nejsou kosmetické služby, focení probíhá v ateliéru v Jaroměři.
** Počet fotek je pouze orientační. 

Cena líčení - kosmetika, vizážistika

100 - 450,-Kč v závislosti na složitosti a případném přelíčení během fotografování v ateliéru.

Doprava

6,-Kč / 1km (počítají se obě cesty)

S fotokoutkem přijedeme bez nároku na dopravu v rádiusu 50km z Hradce Králové. 

Náš fotoateliér se nachází v Jaroměři, Českého odboje 336. Uvedené počty fotografií jsou pouze orientační.

 

Ceník platný od 4.3. 2017, nejsme plátci DPH.